Workshops en Uitstapjes

Hier ben je: Home / Evenementen Historie / Workshops en Uitstapjes

Workshops en Uitstapjes

6. augustus 2019

Samenvatting van workshops en uitstapjes

Kunnen verschillende vorm en inhoud hebben. Hierbij een greep uit het aanbod van de afgelopen jaren.

Spoedcursus Verlichting met Tijn Touber, voormalig pop muzikant en nu meditatie leraar en schrijver. Van Tijn leerde we dat je de verlichting niet hoeft na te streven, je bent al verlichten. Je zit jezelf vaak alleen in de weg.

Aerodynamische Yoga is experimenteren op een speelse en fysiek uitdagende manier met behulp van een hangmat met  hand en voet grepen. Een compleet oefen programma met een herstellende, kracht opbouwende werking. Ik heb deze manier van yoga doen een tijdje zelf aangeboden.

Oerritme Dag met Cora die ons in de wereld van de Djembé en Afrikaanse ritmes.

Kook cursus o.l.v.  Maggi Muller die ons leerde dat gezond, vegetarische verse  voeding ook erg lekker  en leuk is om te bereiden. Je bent wat je eet…

Het Andere Antwerpen bracht ons naar een prachtige Jain Temple in Wilrijk, gebouwd in India en als een blokken doos verscheept en weer opgebouwd in Wilrijk. Een prachtig monument met een booiende rondleiding in het Jainisme. Na de middag een bezoek aan het openlucht beelden park Middenheim.

Concerten Deva Premal in Antwerpen en Brussel

Workshop Geluid en frequentie door Robert Neleman

Happinez Festival 2017

Concert Snatam Kaur in Antwerpen.

Wereld Vredes Meditatie in IJzendijke. Op 31 December houden wij een meditatie met muziek die wereldwijd op het zelfde tijdstip plaatsvind.

Filmavonden voor het goededoel Hebben we ruim 10 jaar gehouden tot 2018. Hierbij ging de opbrengst elk jaar naar een ander goeddoel.

 

Komend najaar staat een Oog Yoga workshop op het programma en denken we al na over een Lente Yoga Retraite.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: