Savita Yoga – Ter ere van het 20 jarige bestaan

Hier ben je: Home / Evenementen Historie / Savita Yoga – Ter ere van het 20 jarige bestaan
6. augustus 2019

Savita Yoga – Ter ere van het 20 jarige bestaan

Het Tjecho-Slowaakse Ensamble

Het ensamble is samengesteld uit:
Geza M. Timcak PhD, Ivo Sedlack MA, Tomas Reindl

Yoga, Muziek en Innerlijke Transformatie

Er is maar heel weinig dat het hart en de ziel van een mens zo diep kan raken als muziek. Sinds onheuglijke tijden heeft men muziek gebruikt voor het kalmeren, harmoniseren en het opnieuw op elkaar afstemmen van vele aspecten van het menselijke lichaam en de geest. In de meeste culturen werden klanken en muziek als heilig beschouwd. Zelfs de oudste yoga bronnen vermelden klank en muziek als één van de schakels tussen de schepper en het geschapene.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: