Aurin Yoga in IJzendijke Oostburg Sluis Zeeuws Vlaanderen

Yoga shop Aurin Yogacentrum

Yoga Kleding Lijn Serpent Power

In onze Yoga shop te IJzendijke en via deze site bieden wij nu ook een eigen yoga kleding lijn aan onder de naam Serpent Power.
De kleding is door onszelf ontworpen en is vervaardigd van natuurlijke stof in verschillende frisse kleuren die goed te combineren zijn.

Eerlijke prijs

De kleding wordt gemaakt in een naaiatelier op Bali in samenwerking met een Australische collega en geproduceerd tegen een eerlijke prijs.

Logo Aurin Yogacentrum IJzendijke

Ons logo is het OM teken in de vorm van slang, een symbool van wijsheid en kracht.
De kracht van een slang wordt in yoga in verband gebracht met de kracht van Kundalini: verborgen (slapende) mysterieuze energie, diep gelegen in het fysieke lichaam bij de muladhara chakra.
Het is één van de doelen van Yoga haar te wekken en op te laten stijgen via de hoofd-energiebaan sushumna naar de hoger gelegen energiegebieden die leiden tot een verhoogde staat van bewustzijn. De verlichting (samadhi) bij de sahasrara chakra.

Mythologie

In de mythologie van de Australische Aborigines verwijst men via vertellingen uit “de droomtijd” naar de regenboogslang. Een reusachtige slang ligt tijdens de droogte sluimerend op de bodem van een diepe waterput, om in het regenseizoen op te stijgen naar de hemel, getransformeerd in een kleurvolle regenboog. De overeenkomst van beide verhalen is overduidelijk in hun betekenis en doel.

Voor meer informatie klik je op de button 'SHOP' hierboven en kies je:

Prijzen Serpent Power Dames Yogakleding: Shop Dames

Prijzen Serpent Power Heren Yogakleding: Shop Heren

Prijzen overige artikelen: Shop Overig.

 

Aurin Yogacentrum
Minnepoortstraat 6
4515 BC IJzendijke
Telefoon 0117 301919

Yogales in de gemeente Sluis, Zeeuws-Vlaanderen.

Kijk voor actuele informatie op de Agenda

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aurin Yoga