Aurin Yoga in IJzendijke Oostburg Sluis Zeeuws Vlaanderen

Aurin Yoga groet en wens voor 2019

 

Vrede, Vrijheid en Verbondenheid in 2019

Keep calm and have fun in 2019….

Vul je dagen zoveel mogelijk met leuke mensen en ervaringen en laat het leven je verrassen in Vrede Vrijheid en Verbondenheid! Dit is jouw leven….Doe dat waar je van houdt en doe het vaak. Als je iets niet leuk vindt, verander het, je bent vrij om dit te doen. Als je steeds doet wat je altijd hebt gedaan…zal je steeds hetzelfde krijgen!

Als je denkt niet genoeg tijd te hebben, sta iets vroeger op en creëer meer vrijetijd. Stop met alles te analyseren, het leven nu, op dit moment is helder en eenvoudig. Alle emoties zijn prachtig! Wanneer je eet, wees dankbaar voor elke hap. Open je geest, je armen, je hart voor nieuwe ervaringen en mensen, we zijn verbonden dankzij onze verschillen. Deel je inspirerende dromen, reis vaak of durf te verdwalen in je eigen omgeving. Het helpt je om jezelf te ervaren als nieuw! Het leven gaat over de mensen die je ontmoet, de ervaringen die je deelt en creëert en over hoe we omgaan met onze prachtige planeet!

Dus, ga op pad het jaar in. Creëer en leef je dromen en passies! Laat het leven je verrassen. Vrede Vrijheid Verbondenheid!

 

Aurin Yoga annie Boekhout

 

Aurin Yogacentrum
Minnepoortstraat 6
4515 BC IJzendijke
Telefoon 0117 301919

Yogales in de gemeente Sluis, Zeeuws-Vlaanderen.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aurin Yoga